Αρχική > Τρόποι Πληρωμής

Τρόποι Πληρωμής

 
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ – ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
 
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
Ο χρήστης της ιστοσελίδας (εγγεγραμμένος ή μη) ετοιμάζει την παραγγελία του, προσθέτοντας τα προϊόντα που επιθυμεί να αγοράσει στο «ΚΑΛΑΘΙ» του, ακολουθώντας βήμα - βήμα την απλή διαδικασία που προβλέπει η ιστοσελίδα.
Αφού κληθεί να ελέγξει την παραγγελία (προϊόντα και ποσότητες), επιλέγει το είδος του παραστατικού που επιθυμεί (απόδειξη ή τιμολόγιο), την διεύθυνση αποστολής των προϊόντων και καλείται να πληρώσει το αντίστοιχο ποσό, πλέον των εκάστοτε εξόδων αποστολής, επιλέγοντας έναν από τους προβλεπόμενους τρόπους πληρωμής, οι οποίοι έχουν ως εξής:
  1. ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ
ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK: Αριθμός λογαριασμού
 ΙΒΑΝ: GR 580 260 20 90000 510 2010 770 96
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: Αριθμός λογαριασμού
 IBAN: GR 180 171 72 50006 725 1357 690 09
Σ’ αυτήν την περίπτωση, κατά την κατάθεση του ποσού παρακαλείστε να ζητήσετε από τον υπάλληλο της Τράπεζας να αναγράψει στο πεδίο «αιτιολογία», το αντίστοιχο νούμερο της παραγγελίας σας. Το νούμερο αυτό θα το βρείτε στο ενημερωτικό/επιβεβαιωτικό e-mail, που θα λάβετε από το ηλεκτρονικό κατάστημα αμέσως μετά από την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Στην συνέχεια, παρακαλείσθε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικώς ή μέσω e-mail με την επιχείρηση, προκειμένου να μας ενημερώσετε για την πραγματοποιηθείσα από εσάς τραπεζική κατάθεση, αποστέλλοντάς μας, παράλληλα, αντίγραφο του καταθετηρίου μέσω e-mail.
2.      ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ (η δυνατότητα αυτή δεν υπάρχει για τις ειδικές παραγγελίες*)
  1. ΧΡΗΣΗ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ Η ΧΡΕΩΣΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ
Για τις αγορές με την πιστωτική/χρεωστική σας κάρτα ακολουθήστε βήμα-βήμα τις οδηγίες που υπάρχουν στην ιστοσελίδα.
Στην ιστοσελίδα δεν αποθηκεύονται, ούτε γίνονται αντικείμενο επεξεργασίας οι αριθμοί και τα στοιχεία των πιστωτικών/χρεωστικών καρτών των χρηστών (εγγεγραμμένων ή μη).